Tutorial instalare Windows 10

Now Reading
Tutorial instalare Windows 10


Daca ai instalat Windows Vista, Windows 7, 8 sau 8.1 si ai activata optiunea de actualizare a sistemului de operare din panoul de control, incepand de azi ai la dispozitie posibilitatea de a trece la o noua versiune de Windows, si anume Windows 10.

Noul sistem de operare este oferit sub forma de actualizare gratuita si poate fi instalat prin accesarea sectiunii Windows Update din Panoul de Control.

Pentru a putea instala Windows 10 va trebui sa asteptati descarcarea unui fisier de update ce necesita peste 3 GB spatiu de stocare.

1

Odata descarcata instalarea va fi afisata urmatoarea fereastra ce presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utillizare a sistemului de operare.

PUBLICITATE

2Dupa acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare sunteti pregatit pentru instalarea noului sistem de operare.

4

 

Pentru a putea fi instalata actualizarea sistemul de operare va fi resetat.Puteti alege sa faceti acest lucru fie pe loc, fie sa instalati mai tarziu sistemul de operare.

3

Odata pornit procesul de upgrade al sistemului de operare, va trebui sa va inarmati cu putina rabdare, intrucat actualizarea poate dura in functie de cat de performant este computerul vostru.

DSCF1590[1]

Va trebui sa asteptati copierea fisierelor noului sistem de operare, instalarea functiilor si ale driverelor precum si configurarea setarilor.

DSCF1593[1]

Daca nu vreti sa va bateti capul cu diverse setari, puteti folosi setarile predefinite si sa va modificati ulterior unele aspecte pe care considerati ca nu le doriti.

DSCF1595[1].

Microsoft ne prezinta si cateva din noile aplicatii introduse in noul sistem de operare Windows 10 cum ar fi cele de Fotografie, Muzica sau Filme. Dar poate cea mai importanta noutate este Microsoft Edge, noul browser al companiei ce inlocuieste batranul Internet Explorer.

DSCF1596[1]

Dupa instalarea tuturor functionalitatilor noului sistem de operare, veti vedea afisata fereastra de logare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA