Twitch introduce autentificarea in doi pasi

Now Reading
Twitch introduce autentificarea in doi pasi


Platforma de video-gaming Twitch a anuntat ca va introduce din aceasta saptamana autentificarea in doi pasi a utilizatorilor. Acestia vor putea alege optional aceasta varianta de logare pe platforma.

Decizia vine la ceva timp de cand platforma a fost tinta unui amplu atac ce a dus la compromiterea a mii de conturi apartinand utilizatoriloir site-ului.

Prin noua metoda, acestia nu vor mai obligati sa isi creeze parole destul de complicate pe care sa le uite destul de repede.

Pentru a implementa sistemul de autentificare in doi pasi, cei de la Twitch au incheiat un parteneriat cu compania de securitate Authy. Spre deosebire de autentificarea in doi pasi a celor de la Google care transmit un cod prin SMS pe telefonul utilizatorului, Authy trimite notificari pe ecran pentru a confirma ca voi sunteti cei care incearca sa se logheze pe platforma. Utilizatorii vor trebuie sa imperecheze conturile de Twitch si Authy pentru ca intregul proces sa fie functional.

PUBLICITATE

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA