Twitch introduce mesajele private pe mobil

Now Reading
Twitch introduce mesajele private pe mobil


Site-ul Twitch a introdus mesajele private, cunoscute si sub numele Whisper, acum sase luni de zile iar acum sistemul de mesagerie ajunge si pe telefoanele mobile.

Ca de obicei,  utilizatorii de Andoid vor avea mai intai posibilitatea de testa noul serviciul pe telefoanele cu Android iar apoi sistemul va fi disponibil pe iOS. Daca primesti o notificare pe telefon cu privire la disponibilitatea unei actualizari pe telefon atunci inseamna ai acces la noul serviciu de mesagerie.

Serviciul de video streaming de jocuri a anuntat cateva modificari la acest serviciu in urma cu cateva luni. Pe langa serviciul de mesagerie, utilizatorii au primit si suport pentru a edita thumbnailurile pentru ultimele transmisiuni facute pe site.

twitch+whisper+hed


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA