Twitch introduce Pulse, newsfeed-ul cu actualizari pentru utilizatori

Now Reading
Twitch introduce Pulse, newsfeed-ul cu actualizari pentru utilizatori


Celebrul portal dedicat gamingului, Twitch, a cochetat de ceva ani cu functionalitati sociale, in incercarea de a atrage cat mai multi utilizatori.

Incepand de azi Twitch introduce un newsfeed similar cu cel de pe Facebook. Acesta sa numeste Pulse si permite afisarea de noutati postate de streamerii preferati pe propriile canale, transformandu-l in locul principal pentru noutatile de pe platforma.

Pe langa actualizari, Twitch incurajeaza utilizatorii sa posteze si linkuri, poze, videoclipuri, inregistrari ale streamurilor dar si programul de transmisiuni.

In trecut, cei care vroiau sa fie la curent cu noutatile de pe canalele preferate, apelau in dese randuri la surse externe precum Twitter. De acum utilizatorii nu vor mai apela la aceasta metoda.


Noua functie de pe Twitch se adauga si altor optiuni menite sa faca platforma mai sociala. In urma cu doi ani a fost introdus un sistem de mesagerie privata denumit whisper. A urmat apoi introducerea feed-urilor pentru canale si posibilitatea ca utilizatorii sa isi faca prieteni.

Noua functie Pulse este disponibila pentru toti utilizatorii care au un cont si se logheaza pe platforma. Dupa autentificare, newsfeed-ul va fi afisat pe pagina de start. Pulse urmeaza sa fie integrata si in aplicatia de mobil, ceea ce inseamna ca veti putea primi noutati si pe telefon.

Noua functionalitate este in stadiu beta iar cei de la Twitch asteapta feedback-ul utilizatorilor pentru a putea aduce imbunatatiri.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA