Twitch va permite de acum upload-ul de fisiere

Now Reading
Twitch va permite de acum upload-ul de fisiere


Celebrul serviciu de streaming live Twitch a anuntat implementarea unei functii extrem de importante legata de continutul video de pe platforma.

De ani de zile, platforma Twitch, detinuta de Amazon, le-a oferit utilizatorilor sai posibilitatea de a face streaming live de continut video, in special sesiuni de gaming. Dupa terminarea streamului, utilizatorii puteau sa isi salvaeze continutul video pentru pentru vizualizarea ulterioara.

Intr-un anunt facut la evenimentul TwitchCon, platforma a anuntat ca toti utilizatorii vor putea de acum sa incarce propriile videoclipuri prin intermediul sectiunii video manager accesibila din dashboard-ul Twitch.

Transmisiunile video ale utilizatorilor puteau fi salvate si erau disponibile pentru vizualizarea pe platforma pentru o perioada ce varia intre 14 si 60 de zile, daca utilizatorul era partener al platformei. Spre deosebire de acest tip de continut, videoclipurile incarcate de utilizatori nu au termen de expirare.

PUBLICITATE

twitch-uploads-930x485

Noua functie le va permite de acum utilizatorilor sa scape de restrictiile impuse de streamingul live si le va permite acestora sa creeze continut profesional. Totodata serviciul de upload se afla in stadiu beta, ceea ce inseamna ca Twitch le cere utilizatorilor sai sa trimita feedback despre orice problema intalnita.

1-cu-vc3_ammepgkbxblbcqq

Pe langa noua functie, utilizatorii platformei Twitch au de acum la dispozitie si un nou design implementat pentru paginile canalelor pe care le vizualizeaza menit sa faca navigarea mult mai usoara.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA