Twitter ajunge pe Windows 8 sub forma de aplicatie

Now Reading
Twitter ajunge pe Windows 8 sub forma de aplicatie


twitter-windows-8Una dintre cele mai importante retete de socializare, Twitter, ajunge pe Windows 8 sub forma de aplicatie.

A durat mult pana in momentul in care cei de la Twitter au decis sa publice o aplicatie dedicata de Windows 8, scrisa nativ pentru cel mai recent sistem de operare al celor de la Microsoft.

Aplicatia menita sa va faca mai placuta incursiunea in lumea Twitter poate fi deja descarcata din Windows Store in regim gratuit.

Twitter_for_Windows_8_windows_store_610x343

Noul Twitter, la fel ca si in versiune web, vine cu butoane dedicate pentru accesarea sectiunii Connect si Discover. Pentru ca nu puteau lipsi cateva functii specifice platformei Windows 8, charm-ul Search va permite sa cautati din aplicatia de Twitter, in egala masura, utilizatori, hashtag-uri si multe altele. Daca optati pentru utilizarea interfetei metro si vreti sa umpleti desktopul cu mai multe aplicatii puteti ocupa foarte simplu o jumatate de ecran cu Twitter. Nu lipseste nici o unealta pentru afisarea notificarilor si tweet-urilor direct in meniul de start printr-un ,,Live Tile.”

PUBLICITATE

Cumpara Windows 8 pe altex.ro

Noua aplicatie Twitter reprezinta manifestartea unei promisiuni mai vechi din partea serviciului de micro-blogging. In luna octombrie gigantul in socializare a facut pentru prima oara o referinta legata de o astfel de aplicatie si se pare ca s-a materializat la aproximativ trei saptamani dupa ce aceeasi aplicatie intr-o forma un pic diferita a ajuns si pe Windows Phone 8.

twitter-windows-8-search


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA