Twitter prioritizeaza afisarea transmisiunilor LIVE in newsfeed-ul utilizatorilor

Now Reading
Twitter prioritizeaza afisarea transmisiunilor LIVE in newsfeed-ul utilizatorilor


Reteaua de socializare Twitter, cea pe care o vizitati cand cade Facebook, incearca sa tina pasul cu rivalii si prioritizeaza acum transmisiunile LIVE.

Twitter vă permite să gasiti mai ușor transmisiunile live ale conturilo pe care le urmăriți. Acum, oricând un cont pe care îl urmați începe un flux și partajeaza un tweet despre el, difuzarea va fi afisata partea de sus a cronologiei. Compania a anunțat noua caracteristică într-un tweet.

Twitter a prezentat anumite fluxuri live, cum ar fi meciurile NFL, iar funcția Happening Now a ținut utilizatorii la curent cu evenimentele în desfășurare, punându-le în topul fluxurilor lor. Aceasta, totuși, este prima dată când toate fluxurile live din oricare dintre conturile pe care un utilizator le urmaresc sunt afisate in cronologie. Noua facilitate se lansează pe iOS și Android.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA