UC Browser pentru Windows Phone primeste un update important

Now Reading
UC Browser pentru Windows Phone primeste un update important


Deseori avem parte de actualizări la aplicaţiile preferate de mobile. Prea puţine dintre acestea vin însă cu funcţii noi, rezumându-se aproape de fiecare dată la câteva detalii uşor de trecut cu vederea.

UC Browser era deja unul dintre cele mai populare browsere disponibile pe Windows Phone, iar noul update ajută semnificativ menţinerea acestei poziţii de lider. Ajuns cu această ocazie la versiunea 3.5, acest browser a devenit subit mult mai rapid, atât în ceea ce priveşte timpul de iniţializare cât şi pe cel de încărcare al paginilor efective. În plus, animaţiile par mult mai fluide atunci când navigaţi pe pagini complexe cu mult conţinut. Nici o secundă nu aveţi sentimentul că textul sau imaginile dintr-un website ,,se agaţă”. Deşi rareori mai contează acest aspect, mai ales în cazul programelor de câteva zeci de MB, pachetul de instalare pentru noua versiune de UC Browser este mai mic cu 20 de procente. Cireaşa de pe tort constă în modul în care puteţi salva pagini şi clipuri pentru o vizionare offline.

5a8832fd-07bc-4306-8b19-00d8dae0c93f74e85cf1-ebd0-4f63-9eb1-3baa51e3e7cb

În rest, browser-ul este unul cât se poate de intuitiv. Aveţi mai multe moduri pentru a vă defini website-urile favorite, iar meniul cu multe funcţii este integrat atât de bine, încât, este imposibil să pierdeţi timp căutând un parametru util pe care să-l modificaţi instant. Pentru contextele în care vreţi să ajungeţi rapid la câteva linii de text dintr-o pagină sau internetul vă merge lent, există speed mode, care elimină toate animaţiile şi clipurile dintr-un website. Dacă vreo pagină web vă face probleme şi nu arată cum ar trebui pe telefon, puteţi oricând să faceţi un tap pe ,,visit as PC” şi vă va fi deschisă versiunea nativă a acelei pagini.

UC Browser este gratuit şi poate fi descărcat în orice moment din Windows Phone Store.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA