UEFA anunta ca renunta la colaborarea cu KONAMI, producatorul jocului PES

Now Reading
UEFA anunta ca renunta la colaborarea cu KONAMI, producatorul jocului PES


Finala Ligii Campionilor din 2018 de la Kiev va marca sfârșitul unui parteneriat de succes de zece ani între Konami și Liga Campionilor UEFA.

Liga Campionilor UEFA, precum si competitiile Europa League si turneele EURO au fost o caracteristică-cheie în cadrul simulatorului video Pro Evolution Soccer.

Comentând asupra încheierii acestui parteneriat de durată, Guy-Laurent Epstein, director de marketing al UEFA Events SA, a declarat: “Konami a fost un puternic partener de licențiere pentru UEFA Champions League și UEFA Europa League, în cadrul jocului video și ca parte a turneelor ​​de e-Sport organizate de Konami.

“UEFA mulțumeste celor de la Konami pentru angajamentul și sprijinul extraordinar pentru competițiile inter cluburi UEFA din ultimul deceniu și așteptăm cu nerăbdare continuarea colaborării cu Konami în domeniul naționalelor de fotbal ale UEFA .“


Jonas Lygaard, directorul principal al mărcii și dezvoltării afacerilor pentru Konami Digital Entertainment BV, a declarat: “Licența UEFA Champions League ne-a oferit o platformă pentru a crea experiențe unice și a oferit fanilor de fotbal din întreaga lume posibilitatea de a se bucura de această competiție. În acest an, însă, ne vom îndrepta atenția spre alte domenii. Vom continua să explorăm căi alternative, UEFA și Konami pot continua să colaboreze, deoarece relația noastră rămâne puternică”.

Vestea este insa una dezamagitoare pentru fanii jocului PES, lupta dintre francizele Pro Evolution Soccer (PES) și FIFA (EA GAMES) dureaza de mai mulți ani, oferind fanilor o experiența superioară de fotbal. Acordul dintre Konami cu UEFA pentru un mod virtual al Ligii Campionilor în jocurile sale a oferit celor de la PES un avantaj față de rivalul său. Deci, anunțul de astăzi că organizația de fotbal își încheie parteneriatul de 10 ani cu Konami ar putea fi o veste proasta pentru viitoarele titluri PES.

Accesul la echipele UEFA a reprezentat un avantaj mare pentru titlurile PES, în special in concurenta numarul de licențe detinute de FIFA, printre care se numără și Premier League. În timp ce anunțul UEFA nu a indicat momentul încheierii parteneriatului său cu Konami – cu alte cuvinte, dacă echipele sale vor apărea în PES 2019 – știrile lasa ușa deschisă cu privire la cine va primi echipele din turneele Europei în continuare.

Combinat cu modul îmbunătățit de poveste “Journey” al FIFA, o caracteristică excepțională a francizei, nu este clar cum va reusi seria Konami sa concureze cu rivalul sau în cazul în care EA va prelua și Liga Campionilor UEFA.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA