Ultimele filtre de la Snapchat pot recunoaste animale si mancarea

Now Reading
Ultimele filtre de la Snapchat pot recunoaste animale si mancarea


Înainte de implementarea unui nou design major anuntat sa apara in curand, Snapchat lansează filtre noi care recunosc ce anume se afla in pozele facute cu telefonul pentru a oferi elemente grafice contextuale.

Snapchat a început sa implementeze noile functii (care se regasesc în interiorul caruselului de filtre) pentru utilizatori săptămâna trecută. Puteți utiliza filtrele prin captarea de imagini sau videoclipuri ale unor articole selectate – inclusiv alimente, animale de companie și echipamente sportive – și obiecte în locații, cum ar fi concerte și plaje.

Deși actualizarea este similară cu cele deja existente, cum ar fi filtrele bazate pe locație, aceasta se bazează în schimb pe brevetul de recunoaștere a obiectelor, care a fost acordat în iulie. Ca și filtrele obișnuite ale lui Snapchat, puteți să pariați că brandurile vor folosi noile elemente grafice pentru a folosi anunțurile pentru produsele lor.

In cazul in care Snap se va descurca, daca veti ridica o ceașcă de cafea, de exemplu, aceasta ar putea oferi un cupon de reduceri de la magazinul de unde a fost cumparata (așa cum este detaliat în documentul de brevetare). O vizită la un restaurant ar putea debloca elemente grafice din meniul său.

PUBLICITATE

Desigur, noile functii ar putea sa aduca mai mulți bani în cuferele companiei Snap, care are insa nevoie de mult mai mult dacă vrea să obtina un profit real.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA