Un nou range extender performant de la TP-Link

Now Reading
Un nou range extender performant de la TP-Link


Sunteti satul de zonele fara semnal? Cei de la TP-LINK au lansat de ceva vreme solutii ce va permit sa extindeti aria de acoperire a semnalului wireless in casa voastra. Range Extender-ul TP-LINK RE450, face parte din noua generatie de dispozitive de acest fel si se conecteaza la routerul dumneavoastra wireless, imbunatatand si extinzand puterea semnalului in zonele greu accesibile. De asemeanea, dispozitivul reduce interferentele de semnal pentru a va oferi o acoperire Wi-Fi in intreaga casa sau la birou.

Capacitatea de extindere a acoperiri Wi-Fi se bazeaza pe rezultatele testelor de performanta. Raza de acoperire poate varia in functie de mediu, materialele de constructie si interferentele din mediul wireless.

RE450 de la TP-LINK dispune de standardul Wi-Fi, 802.11ac, care este de trei ori mai rapid decat standardul 802.11. RE450 furnizeaza viteze mari in cele doua benzi de frecventa de pana la 1750Mbps, asigurand conexiuni de incredere pentru activitatile consumatoare de banda precum streaming video HD/4K, jocuri in retea fara lag si descarcarea de fisiere mari.

p5-b1

Cu ajutorul portului Gigabit Ethernet puteti transforma dispozitivul cu fir, in unul wireless, permitandu-va conectarea la reteaua Wi-Fi a unui dispozitiv Blu-ray, o consola de jocuri, DVR, sau un smart TV.


Instalarea dispozitivuluyi este extrem de sinmpla si se face prin apasarea butonul RE. Practic nu aveti nevoie decat de doi pasi:
1. Odata ce extender-ul este conectat, apasati butonul RE, apoi butonul WPS de pe router (daca este disponibil), iar cele doua dispozitive vor crea o retea impreuna.
2. Dupa conectarea cu routerul, puteti plasa range extender-ul RE450 intr-un loc ideal, fara configurari suplimentare.

p5-b4

Ca sa va dati seama unde trebuie amplasat dispozitivul, culorile indicatorului de semnal de pe  RE450 indica puterea semnalului primit de la router-ul wireless si va ajuta in a gasi locul ideal pentru a plasa range extender-ul.

Perfomanta range extender-ului este data de cele trei antene externe dual band (3 x 2dBi pentu 2.4GHz si 3 x 3dBi pentru 5GHz) care maresc acoperirea wireless si fiabilitatea, ajutand dispozitivele dumneavoastra sa ramana conectate oriunde exista semnal Wi-Fi.

p5-b2

De asemenea “Modul pentru Viteza Superioara” maximizeaza performanta globala prin combinarea celor doua benzi de frecventa de 5GHz si 2.4GHz pentru a crea o conexiune foarte rapida cu o banda care trimite date si cealalta care primeste.

CARACTERISTICI ESENTIALE:

  • Extinde rețeaua Wi-Fi utilizând cea mai performantă tehnologie
  • Viteză 450Mbps în banda de 2.4GHz + 1300Mbps în banda de 5GHz pentru o viteză totală de 1750Mbps
  • Dispune de 3 antene externe pentru acoperire Wi-Fi optimă și de încredere
  • Portul Gigabit Ethernet permite conectarea dispozitivelor cu fir la viteze gigabit
  • Indicatorul de semnal inteligent pentru a găsi cea mai bună locație de amplasare a dispozitivului
  • Compatibilitate cu orice Router Wi-Fi sau cu orice Access Point

p5-b6

Specificatii tehnice:

Standard WI-FI: 802.11 ac

Frecventa (GHz): 2.4 – 5

Porturi: 1 x 10/100/1000

Rata de transfer (Mbps): 450 + 1300

Antena: 3 x antena externa

Securitate: WEP 64/128 bit, WPA-PSK / WPA2-PSK

Moduri de operare Wireless: Range Exender

Altele:

Buton reset
Buton RE (Range Extender)
Buton Power

Range extenderul TP-LINK RE450 este disponibil pe piata la un pret de aproximartiv 330 de lei. Produsul poate fi comandat online aici sau aici.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA