Unity, cel mai popular editor de jocuri video din lume are centru autorizat in Romania

Now Reading
Unity, cel mai popular editor de jocuri video din lume are centru autorizat in Romania


GameDev Academy este primul centru de training autorizat Unity din Romania, alaturandu-se astfel unui grup select de numai 7 astfel de centre pe care Unity Technologies, compania care dezvolta si comercializeaza acest software specializat, le-a autorizat sa ofere aceste training-uri in Europa. Astfel, partenerii Unity sunt certificati sa ofere cursuri de formare de specialitate, in urma unui examen de competente cursantii putand primi la randul lor certificate de utilizator.

Unity, cel mai popular editor de jocuri video din lume, este folosit de mii de dezvoltatori de pe tot globul datorita gamei complete de functii disponibile si capacitatii de adaptare la peste 25 de platforme online sau mobile. 34% dintre cele mai bune 1.000 de jocuri mobile gratuite din lume au fost dezvoltate folosind Unity, miliarde de descarcari de jocuri construite cu ajutorul acestui editor inregistrandu-se in fiecare an. Printre jocurile cele mai populare dezvoltate cu ajutorul Unity se numara Hearthstone, Temple Run sau Angry Birds 2.

„GameDev Academy, singurul centru de training din tara care ofera cursuri de formare in domeniul dezvoltarii jocurilor video si primul centru autorizat Unity, este pregatit sa ofere fiecarei persoane interesate de o cariera in acest domeniu oportunitatea de a primi aceasta certificare si de a putea activa apoi ca dezvoltator independent sau ca membru in echipa unui studio de creatie de jocuri video”, spune Andrei Istrate, managerul GameDev Academy. „Ce imi place la Unity, adauga el, faptul ca este pe cat de simplu, pe atat de puternic. Este foarte intuitiv si probabil ca este unul dintre editoarele de jocuri cel mai usor de folosit.”

Trainerul cursului de Unity este Zoltan Nagy, un dezvoltator certificat Unity cu peste 10 ani de experienta in industrie. „Din jucator pasionat in trainer Unity, trecerea mea de la cineva care joaca un joc la cineva care poate invata cum sa faca un joc a fost foarte lina, deoarece Unity este foarte usor de inteles si de folosit, dar in acelasi timp foarte puternic si pregatit pentru viitor, cu o sumedenie de caracteristici precum suport complet pentru tehnologii VR si AR.”

PUBLICITATE

GameDev Academy, lansata in mai 2017, este prima si singura institutie din Romania care ofera cursuri de specialitate in dezvoltarea de jocuri video. Cu o echipa de traineri cu o vasta experienta, majoritatea dezvoltatori seniori activi in industrie, in cadrul diverselor studiouri locale, le ofera participantilor experienta si know-how-ul acumulate in acest domeniu de activitate extrem de provocator si de promitator pentru iubitorii de jocuri video din Romania.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA