Update minor dar util al aplicatiei WhatsApp

Now Reading
Update minor dar util al aplicatiei WhatsApp


Aplicatia de mesagerie WhatsApp a introdus un nou semn prin care utilizatorii pot stii cand mesajul a fost citit de destinatar. Astfel, o singura bifa reprezinta acum faptul ca mesajul a fost trimis cu succes, iar doua bife arata ca acesta a fost livrat catre telefonul celuilalt utilizator.

Odata ce bifa devine albastra, acest lucru inseamna ca destinatarul a citit mesajul primit, a informat compania pe blog.

Aplicatiile de mesagerie similare precum Facebook Messenger, iMessage, Viber etc. au deja o astfel de optiune care sa ii anunte pe expeditori cu exactitate cand mesajul lor a fost citit.

Mai mult decat atat, poti verifica ora la care mesajul a fost livrat si ulterior, momentul in care acesta a fost citit, tinand apasat pe bifa albastra timp de cateva secunde, pentru ca apoi sa selectezi optiunea “info”.


Utilizatorii WhatsApp ce folosesc aplicatia pe sistemele de operare iOS si Android nu trebuie sa faca update pentru a beneficia de aceasta noua functie, modificarea fiind implementata in mod automat.

WhatsApp a fost infiintat in 2009 si reprezinta cea mai populara aplicatie de mesagerie la nivel global, avand utlizatori in intreaga lume. Ulterior, aplicatia a fost cumparata de Facebook pentru 19 miliarde de dolari.
whatsapp


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA