Uptime, aplicatie de continut video cu mai multe functii social media

Now Reading
Uptime, aplicatie de continut video cu mai multe functii social media


Google are o echipă de dezvoltatori care se ocupă de proiectele companiei dar care au posibilitatea, ca în timpul liber, să se ocupe și de alte proiecte personale.

Astfel, membrii echipei Area 120, a lansat aplicația Upstream prin care utilizatorii pot urmări conținut video împreună cu prietenii.

Upstream permite vizualizarea de clipuri de pe Youtube, in acelasi timp cu prietenii, pot comenta și își pot exprima aprecierea prin emoji-uri și un sistem de reacții asemănător cu ceea ce oferă Facebook. Aplicația va afișa în timp real pozele de profil ale celor care urmăresc un anumit video, precum și emoji-urile folosite de spectatori.

Interfața aplicației folosește culori foarte vii – indicator clar al faptului că este gândită pentru tineri. Există o funcție de căutare, însă Uptime suferă la capitolul organizare, neavând o sortare pe categorii de conținut.

PUBLICITATE

Uptime este disponibilă momentan doar pe sistemul de operare iOS, al celor de la Apple, nu si pe Android dezvoltat de Google, un lucru neobisnuit pentru o aplicatie a creeata chiar de o echipă plătită de Google.

Aplicația se descarcă gratuit iar utilizatorii au nevoie de codul de invitație “PIZZA”. Utilizatorul se loghează prin contul de Google, își caută prietenii și poate să intre în contact cu aceștia, prin intermediul clipurilor de pe YouTube.

Este foarte probabil ca aceasta să fie una dintre modalitățile de a introduce funcționalități sociale pe Youtube, care să atragă publicul tânăr.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA