Noua versiune Samsung Bixby incepe sa semene cu concurenta

Now Reading
Noua versiune Samsung Bixby incepe sa semene cu concurenta


La evenimentul de lansare Unpacked a celor de la Samsung, compania a lansat nu doar un nou model Note 9 dar si o noua versiune a asistentului digital Bixby.

Daca pana acum Bixby era menit sa te ajute sa setezi anumite functii ale telefonului, de acum el incepe sa devina mai personal… incercand sa semene cu produsele concurente precum Siri, Google Assistant, Alexa sau Cortana.

Noul ajutor AI oferă unele îmbunătățiri funcționale cu adevărat utile. Poate găsi evenimente în apropierea dvs. și nu va atașa doar evaluările de pe Yelp atunci când căutați lucruri de făcut, veți obține rezultate pe baza preferințelor dvs. personale. Dacă sunteți îndrăgostiți de sushi, de exemplu, aceste restaurante vor fi afisate primele. Puteți, de asemenea, să faceti rezervari la restaurante, să călătoriți cu Uber și să efectuați anumite alte activități chiar de pe Bixby, cu integrarea strânsă a Spotify in curs de implementare.

Adobe a adăugat că tehnologia sa de scanare a documentelor a fost inclusa în Bixby Vision, ajutându-vă să transformați chitanțele și formularele în fișiere ușor de citit. Caracteristica este inclusă în Note 9 și este disponibilă pentru descărcare de pe Galaxy Apps.


Rezervare restaurant Bixby

O mare problema pentru Bixby, totusi, este ca toate aceste functii nu sunt tocmai noi. Asistenti digitali rivali exista de ceva vreme pe piata. Si in timp ce rezervările instant la restaurant sunt o mare afacere, Google Duplex poate crea rezervări chiar și la restaurante care fac rezervări numai prin telefon. Sentimentul acestea a fost vizivil chiar in timpul prezentării când Ji Soo Yi de la Samsung le-a spus spectatorilor, “Puteți aplauda”, când acestia nu au răspuns la câteva dintre anunțurile referitoare la noutatile aduse de Bixby  – care nu au fost chiar atât de impresionante.

Control vocal Bixby

A fost, de asemenea, evident că unele dintre problemele lui Bixby rămân, cum ar fi vocea lui înțepenită. Bixby mai are încă unele avantaje distincte față de alți asistenți, pentru a fi clar. Este singura optiune dacă doriți un control vocal fin în interfața telefonului și va fi considerabil mai valoros atunci când va fi lansat si difuzorul Samsung de la Galaxy Home.

Cu toate acestea, s-ar putea să fiți dezamăgit dacă v-ați aștepta la o transformare completă a lui Bixby care sa il fi pus pe picior de egalitate cu concurenții sai mai în vârstă, cum ar fi Siri de la Apple, Alexa a celor de la Amazon sau Asistentul Google.

UPDATE: Samsung a început să trimită actualizarea 2.0 a aplicatiei Bixby si catre celălate telefoane ale companiei. In cazul nostru am primit noua versiune pe Galaxy S9 in jurul prânzului prin afișarea unei notificări.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA