Urmatorul update al iOS le va permite utilizatorilor sa dezactiveze incetinirea intentionata a telefoanelor

Now Reading
Urmatorul update al iOS le va permite utilizatorilor sa dezactiveze incetinirea intentionata a telefoanelor


CEO-ul Apple, Tim Cook, a împărtășit faptul că următoarea actualizare a iOS 11 va permite utilizatorilor să dezactiveze reducerea performanțelor telefonului din cauza bateriei de pe dispozitivul lor. Miscarea vine dupa ce Apple a recunoscut luna trecuta ca incetineaste intentionat performantele iPhone-urilor pe masura ce imbatranesc pentru a preveni problemele care ar putea aparea deoarece bateriile scad in perfomanta.

Într-un interviu acordat ABC News, Cook a declarat că actualizarea va veni luna viitoare într-o versiune pentru dezvoltatori, înainte de o lansare publică mai largă.

„Vom oferi posibilitatea oamenilor sa vada care este starea de sanatate a bateriei, asa ca lucrurile vor deveni foarte, foarte transparente”, spune el. „Acest lucru nu a fost făcut înainte.”

De asemenea, Cook spune că actualizarea va informa mai clar utilizatorii atunci când iPhone-ul lor își reduce automat performanțele într-un efort de a preveni oprirea neașteptată. „Dacă nu doriți, puteți sa dezactivați aceasta reducere a performantei”, spune Cook, deși el susține că acest lucru nu este recomandat. In fapt acest motiv a fost folosit de Apple în scrisoarea sa de scuze adresată consumatorilor după reacția din decembrie. Apple se confruntă în prezent cu mai multe procese in instanta după ce a recunoscut că încetinește intenționat performantele de pe iPhone-urile mai vechi.

Următorul beta iOS 11 adresat de dezvoltatorilor este așteptat la începutul lunii februarie, ceea ce înseamnă că o lansare publică va urma în martie.Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA