Urmatorul update al lui Windows 10 va include noua platforma AI Windows ML

Now Reading
Urmatorul update al lui Windows 10 va include noua platforma AI Windows ML


Microsoft intenționează să includă în curând capabilități de inteligență artificială în Windows 10. Gigantul software dezvăluie o nouă platformă AI, Windows ML, pentru dezvoltatori, care va fi disponibilă în următoarea actualizare Windows 10 majoră disponibilă în această primăvară.

Platforma nouă a Microsoft va permite tuturor dezvoltatorilor care creează aplicații pe Windows 10 să utilizeze modelele de învățare în mașină existente pre-instruite în aplicații.

Windows ML va permite dezvoltatorilor să creeze aplicații mai puternice pentru consumatorii care rulează Windows 10. Dezvoltatorii vor putea să importe modele de învățare existente din diferite platforme AI și să le ruleze local pe PC-uri și dispozitive care rulează Windows 10, accelerarea analizei în timp real a datelor locale cum ar fi imagini sau video, sau chiar îmbunătățirea sarcinilor de fundal, cum ar fi indexarea fișierelor pentru căutarea rapidă în interiorul aplicațiilor.

Microsoft a folosit deja AI în întreaga aplicație Office 365, în cadrul aplicației Windows 10 Photos și chiar și cu recunoașterea facială a aplicației Windows Hello, pentru a permite utilizatorilor Windows 10 să se conecteze la PC-uri și laptop-uri cu fețele lor.


Modelul Microsoft de învățare a mașinilor este proiectat să ruleze pe mai multe dispozitive diferite, inclusiv laptop-uri, PC-uri, dispozitive Internetul lucrurilor, servere, centre de date și setul cu cască HoloLens. Procesoarele AI, cum ar fi Intel’s Movidius VPU, vor fi de asemenea suportate, iar platforma Microsoft va optimiza sarcinile pentru hardware-ul disponibil.

În esență, Microsoft promite că Windows va avea grijă de hassle de îngrijorare cu privire la modele mai vechi de procesare hardware de mașini de calcul, în loc de dezvoltatori trebuie să ia în considerare impactul de performanță în apps lor.

Dezvoltatorii vor putea să privească în timp util platforma AI pe Windows cu Visual Studio Preview 15.7 și vor putea utiliza API-ul Windows ML în aplicații standard pentru desktopuri și aplicații Windows Universal în toate edițiile Windows 10 în acest an. Microsoft intenționează să dezvăluie mai multe despre platformă în ziua de azi a Windows Developer și la conferința Build din mai.

Ne putem aștepta să vedem Microsoft să demonstreze unele îmbunătățiri AI directe pentru viitoarele versiuni de Windows la Build, consumatorii urmand sa vada exact modul în care această nouă platformă va îmbunătăți aplicațiile.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA