Urmatorul update al No Man’s Sky a primit o data de lansare oficiala

Now Reading
Urmatorul update al No Man’s Sky a primit o data de lansare oficiala


În luna martie, cei de la Hello Games au anunțat că No Man’s Sky se va lansa pe Xbox One în această vară, iar acum avem o dată de lansare: 24 iulie. Fondatorul Hello Games, Sean Murray, a făcut anunțul în timp ce prezenta următoarea actualizare viitoare pe Inside Xbox, fara a preciza initial dacă aceeasi data se aplică și PS4 și Steam.

No Man’s Sky Next va include suportul extins pentru multiplayer, precum și rezolutie 4K pe Xbox One X, plus toate actualizările jocului dezvăluite anterior.

El a oferit, de asemenea, mai multe detalii despre noile caracteristici multiplayer, care vor permite jucătorilor să se alăture prietenilor să prospere și să supraviețuiască sau chiar să atace alți jucători. Structurile pe care le construiți împreună vor fi partajate cu toți jucătorii, în timp ce luptele spațiale și pistele de curse personalizabile sunt, de asemenea, confirmate. Potrivit lui Murray, acest lucru nu este sfârșitul pentru NSM, deoarece Hello Games intenționează să continue să susțină în acest fel “viitorul previzibil al jocului”.

Ulterior acestor declaratii Murray a scris pe Twitter că modoul de joc multiplayer Next din No Man’s Sky va fi disponibil și pentru PC și PS4 tot din 24 iulie.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu