Urmatorul update major al lui lui Windows 10 vine in octombrie

Now Reading
Urmatorul update major al lui lui Windows 10 vine in octombrie


Microsoft dezvăluie oficial numele pentru următoarea actualizare majoră a sistemului de operare Windows 10. Codul anterior Redstone 5 devine “Windows 10 October 2018 Update”, aceasta noua versiune urmand sa soseasca la un moment dat în luna octombrie.

Actualizarea va include o serie de funcții noi pentru dispozitive, cum ar fi un nou clipboard cloud care se sincronizează între dispozitive, o tema intenuncata pentru File Explorer, un instrument de sniping actualizat, îmbunătățiri pentru Microsoft Edge și informații despre performanță în bara de jocuri Xbox.

Denumirea Microsoft urmează actualizarea Windows 10 aprilie 2018 care a fost lansată la începutul acestui an. Microsoft este de așteptat să încheie dezvoltarea actualizării din octombrie până la sfârșitul lunii septembrie și ar trebui să fie disponibilă pentru Windows Insiders până la începutul lunii octombrie, urmati de utilizatorii obișnuiți.

Microsoft se concentrează acum pe următoarea actualizare Windows 10, codificată 19H1. Această actualizare va ajunge probabil în aprilie 2019, iar compania nu a dezvăluit încă caracteristicile majore care vor fi incluse. Testarea pentru 19H1 a început la sfârșitul lunii iulie și este posibil să putem vedea intoarcerea funcției Seturi care nu va fi inclusă în Windows 10 October 2018 Update.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA