Utilizatorii de iPad au o aplicaţie de fotografie de la creatorii celei mai mari panorame din lume

Now Reading
Utilizatorii de iPad au o aplicaţie de fotografie de la creatorii celei mai mari panorame din lume


360panoarama360Cities, cea mai mare colecţie de fotografii panoramice georeferenţiate, de pe internet, anunţă lansarea aplicaţiei sale optimizate Panoramic World iPhone App, care le permite utilizatorilor de iPad să creeze şi să distribuie propriile lor panorame, precum şi să vizioneze sute de mii de imagini panoramice uluitoare, de 360o, de pe 360cities.net.

Panoramele pot fi distribuite pe Facebook, Twitter, Foursquare şi pe 360cities.net, cea mai mare şi în cea mai rapidă creştere comunitate de fotografi de panorame din lume.

360Cities Panoramic World conţine panoramele interactive a mii dintre cei mai buni fotografi de panorame de pe glob, ale căror panorame prind viaţă pe iPad ca niciodată până acum, şi dispune de vizionare ‘sensibilă la mişcare’, ceea ce le permite utilizatorilor să se deplaseze în interiorul panoramei prin simpla mişcare a iPad-ului lor.

Versiunea optimizată a Panoramic World iPad App pe care 360Cities a lansat-o este o variantă adusă la zi şi îmbunătăţită a iPhone App care a fost lansată în decembrie 2012 şi care a fost comercializată de atunci în peste 70 de ţări, prin intermediul iTunes App Store.

PUBLICITATE

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 3

În februarie, 360Cities, a lansat cea mai mare panoramă din lume, la Londra, cu ocazia Jocurilor Olimpice din 2012. Fotografia de 320 gigapixeli a fost creată de fondatorul 360Cities.net, Jeffrey Martin, şi de colegii săi de la 360Cities, Holger Schulze şi Tom Mills. Ei au lucrat timp de trei zile, în noiembrie 2012, ca să captureze cele 48.600 de imagini, luate de la etajul 29 al Turnului BT. Steve Hercher, director 360Cities, a declarat că “am împins softul şi hardul până la limită, şi am avut de furcă şi cu ploaia, cu vântul şi cu alte obstacole potenţiale. Echipa noastră de fotografi, compusă din Jeffrey Martin, Tom Mills şi Holger Schulze, a facut o treabă uimitoare şi nu a ratat niciunul dintre cele peste 48.000 de cadre planificate”.

iPad Screenshot 4

Adevarul Tech

Aplicatia este disponibila pe Itunes Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA