Utorrent

Now Reading
Utorrent


uTorrent este unul dintre cei mai folosiţi clienţi pentru reţeaua BitTorrent, disponibil în pentru utilizare în mod gratuit.

uTorrent 3.2 dispune de o interfaţă intuitivă, cu secţiuni care pot fi minimizate şi ascunse privirii atunci când nu avem nevoie de anumite funcţii ale aplicaţiei.

Noua versiune a aplicaţiei dispune de facilităţi pentru gestionarea lăţimii de bandă utilizată la sarcini de download şi upload, pornirea şi oprirea fişierelor .torrent aflate în descărcare la anumite intervale de timp şi compatibilitate DHT cu reţeaua BitComet.

În reţelele unde traficul bittorrent este restricţionat, utilizatorii uTorrent 3.2 pot activa facilităţile pentru peer exchange cu alţi clienţi conectaţi şi criptarea protocolului de date, ocolind astfel limitările impuse de operatorul ISP.

PUBLICITATE

Aspectul aplicaţiei poate fi personalizat prin utilizarea de skin-uri. Alături de limba engleză, interfaţa uTorrent poate fi redată şi în limba Română, precum şi alte limbi de circulaţie internaţională.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA