Versiunea remasterizata Age of Empires Definitive Edition are data de lansare

Now Reading
Versiunea remasterizata Age of Empires Definitive Edition are data de lansare


Fanii jocurilor de strategie au primit o veste imbucuratoarea in cursul anului trecut atunci cand Microsoft a anuntat ca lucreaza la o versiunea imbunatatita din punct de vedere a graficii pentru succesul sau Age of Empires. Menita sa celebreze 20 de ani de la lansarea jocului, versiunea nu a mai apucat sa fie lansata in luna octombrie 2017, asa cum fusese anuntat initial.

Din fericire, acum avem o nouă dată de lansare și suntem la o lună distanță de ea. Age of Empires Definitive Edition va aparea pe piata pe 20 februarie pentru PC și vă va costa 20 de dolari în Magazinul Microsoft.

Adam Isgreen, directorul creativ al Microsoft, a spus ca întârzierea lansarii se datoreaza dorinței echipei de dezvoltare de a obține toate detaliile, dar și de a adăuga unele îmbunătățiri ale calității vieții și a unor noi caracteristici.

Compania urmeaza sa ofere si o versiune beta multiplayer, sesiune deschisa pentru până la 100.000 de jucători care pot inscrie cu un ID Xbox Live. Acest proces va începe pe data de 29 ianuarie.

PUBLICITATE

Pentru a recapitula, ediția revizuită Age of Empires 4k va aduce toate cele 16 civilizații din expansiunea Rise of Rome, precum și o grămadă de îmbunătățiri față de original, inclusiv:

– Grafica refacuta in totalitate la o rezolutie 4K;
– Meciuri Online prin intermediul Xbox Live, pe langa posibilitatea unui multiplayer local;
– O coloană sonoră originală reînregistrata;
– Campanii narative pentru fiecare misiune;
– Editor avansați pentru campanii și scenarii, care permit oricui să creeze campanii personalizate originale pentru joc și opțiunea de a le distribui cu ușurință altor jucători online;

Ca și cum acest lucru nu ar fi un motiv suficientpentru a sărbători, Age of Empires IV este, de asemenea, în lucru la studio-ul Relic Entertainment. Studioul nu a anunțat data lansării, dar cu siguranță nu mai avem de asteptat foarte multe luni.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA