Vision ONE, un dispozitiv ce optimizeaza securitatea retelelor

Now Reading
Vision ONE, un dispozitiv ce optimizeaza securitatea retelelor


Ixia, companie ce se ocup[ cu testarea, vizibilitatea și securitatea rețelelor, anunță lansarea Vision ONE, un produs complet care colectează, procesează și filtrează rapid fluxul de date din aplicații pentru a fi analizate, monitorizate și securizate. Dezvoltat cu contribuția echipei de Network Visibility din Ixia România, Vision ONE asigură eficientizarea investițiilor în IT și creșterea protecției rețelei fără să reducă nivelul de performanță a acesteia.

„Singurul lucru de care are nevoie un hacker pentru accesa informații critice pentru companii este o breșă în rețea
”, a spus Zeus Karravala, analist principal la ZK Research. „O soluție completă pentru vizibilitatea rețelelor reprezintă o bază pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă într-o rețea enterprise, în special atunci când trebuie gestionate o mulțime de soluții de securitate necesare pentru protejarea datelor și aplicațiilor. Capacitatea de a vedea acel caz singular de activitate suspectă este vitală pentru a proteja cu succes o organizație împotriva atacurilor și hackerilor.”

Ixia a combinat capabilitățile sale de top în ceea ce privește vizibilitatea rețelelor într-un singur dispozitiv accesibil și ușor de folosit, ce oferă clienților noștri informații în câteva secunde pentru a putea vedea tot ce se întâmplă într-o rețea, fără excepție,” a spus Deepesh Arora, vice președinte Product Management la Ixia. „Ca rezultat, clienții pot avea o eficiență a investiției de 10 ori mai mare prin creșterea productivității echipei de IT, oferind o instalare și configurare rapidă, mărind durata de viață a instrumentelor de analiză și îmbunătățind disponibilitatea rețelelor.”

Securitatea rețelelor fără reducerea performanțelor
În ansamblu, Vision ONE permite unei companii să-și sporească securitatea rapid și ușor. Integrând cele mai puternice soluții Ixia în materie de vizibilitate a rețelelor și soluții de securitate, Vision ONE oferă o gamă variată de beneficii, precum:
• Rentabilitate imediată cu o interfață grafică intuitivă ce permite profesioniștilor IT să instaleze și configureze Vision ONE rapid, astfel încât ei să se poată concentra pe creșterea securității și mai puțin pe configurare.
• Procesarea avansată de pachete de date fără pierderi contribuie la îmbunătățirea eficienței uneltelor de securitate prin eliminarea datelor duplicate și gruparea lor.
• Analiza în detaliu a pachetelor de date optimizează investiția în infrastructură prin clasificarea traficului în timp real și direcționarea acestuia către instrumentele potrivite, conform unui set de parametrii precum tipul de aplicație, geolocație sau tipul de echipament.
• Balansarea traficului de date maximizează timpul de funcționare și asigură faptul că date critice nu se pierd, iar traficul este distribuit în mai multe canale de monitorizare.

Vision ONE oferă distribuitorilor Ixia o platformă completă cu avantaje competitive puternice prin reducerea sarcinilor echipelor IT, securizarea rețelelor fără a sacrifica performanța și eficientizarea investițiilor. Capabilitățile plug and play ale Vision One permit rentabilitate imediată pentru clienți, cu efort minim în ceea ce privește vânzarea și lansarea soluției.

PUBLICITATE

Vision ONE stabilește un nou standard pe piață deoarece ne oferă posibilitatea să ne adresăm unei varietăți atât de mari de cerințe în ceea ce privește vizibilitatea rețelelor cu un singur dispozitiv eficient din punct de vedere al costurilor”, spune Jean-Marc Odet, General Manager, J3TEL. „Soluția Ixia livrează o combinație bogată de caracteristici și funcționalități ce vor răspunde nevoilor specifice de vizibilitate și securitate ale clienților noștri. În particular, platforma Vision ONE este unică în ceea ce privește prețul de intrare pe piață, permițându-le companiilor să crească în funcție de nevoile lor.”


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA