Vodafone anunta cifre in crestere ale numarului de utilizatori la finalul lui 2017

Now Reading
Vodafone anunta cifre in crestere ale numarului de utilizatori la finalul lui 2017


Vodafone Romania anunta principalii indicatori financiari pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2017, potrivit rezultatelor raportate de companie

Potrivit datelor, Vodafone Romania a inregistrat 9.944.595 de clienti in total la 31 decembrie 2017, reprezentand o crestere de 5,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din numarul total de clienti, 9.221.666 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

ARPU mobil al Vodafone Romania a fost de 6 euro in cele trei luni incheiate la 31 decembrie 2017, comparativ cu 6,1 euro, in trimestrul precedent. Veniturile din servicii raportate pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2017 au ajuns la 182,3 milioane de euro, in crestere cu 2,2% fata de perioada similara a anului precedent, in termeni organici.

La 31 decembrie 2017, abonatii serviciilor mobile reprezentau 40% din baza totala de clienti ai serviciilor mobile Vodafone Romania, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 60%, comparativ cu 41%, respectiv 59%, proportiile inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.

PUBLICITATE

Consumul de date mobile a crescut cu 71% in trimestrul incheiat la 31 decembrie 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania, a declarat: „Suprematia retelei noastre Supernet™ 4,5G atat pe serviciile de voce, cat si de date, reconfirmata de cea mai recenta certificare Best in Test, este recunoscuta si de clientii tot mai numerosi care aleg serviciile noastre. Ultimele trei luni ale anului 2017 au adus o crestere puternica a bazei de clienti, pe fondul cresterii ratei de penetrare a smartphone-urilor, in special pe segmentul clientilor de servicii 4G, care s-a extins cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut”.

Vodafone Romania a fost certificata de catre auditorul independent P3 communications drept cea mai performanta retea mobila din Romania, pentru calitatea si performanta serviciilor sale de voce si date mobile, pentru al patrulea an consecutiv. Operatorul a obtinut si cel mai mare scor pentru serviciile de date mobile si ofera cea mai buna experienta de navigare pe internet si de utilizare YouTube, comparativ cu ceilalti operatori.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA