Vodafone iti ofera in continuare acces la internet chiar daca ai ramas fara credit

Now Reading
Vodafone iti ofera in continuare acces la internet chiar daca ai ramas fara credit


In campania speciala de Paste, Vodafone Romania lanseaza serviciul gratuit Oferta in avans, o premiera pe piata telecomunicatiilor, prin care utilizatorii de cartele preplatite au posibilitatea sa ramana conectati in retea si sa beneficieze de reactivarea ofertei existente, chiar daca nu au credit suficient pe cont. Vodafone Romania integreaza astfel in oferta pentru cartele o optiune disponibila, prin traditie, doar pentru abonatii serviciilor mobile.

Prin noul serviciu, atunci cand creditul utilizatorilor Cartelei Vodafone devine insuficient, oferta este reinnoita automat, acestia primind astfel un credit in avans care va fi scazut din urmatoarea reincarcare. Tot ce trebuie sa faca este sa reincarce in urmatoarele sapte zile, pentru a putea folosi in continuare beneficiile incluse in oferta.

Noul serviciu este disponibil atat pentru clientii existenti, cat si cei noi care au avut cel putin doua activari consecutive ale unei oferte. Acesta poate fi activat trimitand textul „Da” la numarul 366, ca raspuns la un SMS pe care clientii il primesc pentru initierea serviciului.

Prin noua oferta lansata in campania de Paste, clientii Cartelei Vodafone pot, de asemenea, sa beneficieze de un bonus de 80.000 MB, cu valabilitate de 90 de zile, pe care il primesc la prima activare a unei oferte de minimum 6 euro: 50.000 MB se primesc automat la activarea ofertei, iar restul de 30.000 MB sunt oferiti in cadrul campaniei „Net Folosesti, Net Primesti” si se primesc la trimiterea unui SMS cu textul „Da” la 2777. Detaliile complete ale ofertei sunt disponibile pe pagina Vodafone Romania.



Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA