Waggit, zgarda inteligenta pentru caini [video]

Now Reading
Waggit, zgarda inteligenta pentru caini [video]


Waggit, este o zagrda inteligenta pentru câini ce își propune să contribuie la îmbunătățirea calității vieții micutelor animane și să îi ajute pe oameni să se îngrijească mai bine de tovarășii lor patrupezi.

Ca și alte zgarde inteligente pentru caini Waggit oferă posibilitatea de urmări activitatea cainilor, scopul principal al acesteia fiind sănătatea animalelor.

“Nimeni nu a abordat cu adevărat sănătatea câinilor. Pana acum totul s-a rezumat la activitatea acestora si urmariea lor”, a spus șeful Waggit, Susan Sierota.

Zgarda învață linia de bază a cateilor și apoi urmărește lucruri precum modificări ale semnelor vitale, poziția corpului (spre exemplu dacă câinele începe brusc să se culce pe partea dreaptă in loc de partea stângă) și calitatea somnului. Modificările din aceste zone ar putea semnala durerea, rănirea sau boala. Waggit urmărește, de asemenea, si temperatura cainilor.


Compania a lucrat cu medicii veterinari, cardiologi și nutriționiști pentru a se asigura de exactitatea datelor oferite de zgarda, a spus Sierota. Produsul, care se afla în teste începând cu luna iunie a acestui an, este folosit in prezent pe 50 de caini. Waggit acceptă acum si comenzi publice, iar primele unități vor fi livrate in luna noiembrie.

Waggit se vinde cu 249 de dolari plus o taxă de 4,95 USD / lună pentru serviciul de date celulare. Este un pic cam scump, dar compromisul este că ați putea detecta problemele de sănătate cu care se confruntă câinele dvs.

Mai trebuie spus ca zgarda Waggit poate fi folosita pe caini care cantaresc peste 9 kilograme. Compania spune ca in viitor va creea un produs si pentru animalele de companie mai mici. Compania producatoare a strans pana acum 1,5 milioane de dolari si a lansat o campanie pe platforma Kickstarter pentru marirea acestei sume.

> Waggit: Wearable Health Tech for Man’s Best Friend


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA