Warframe pentru PS4 mai primeste un expasion pack

Now Reading
Warframe pentru PS4 mai primeste un expasion pack


Când PS4 a fost lansat pe 15 noiembrie 2013, jocul free-to-play de tip shooter MMO Warframe a fost disponibil pentru descărcare. Warframe a debutat pe Windows în martie anul trecut și s-a lansat si pe Xbox în septembrie 2014. La apropae patru ani de la lansare acesta are o bază de jucători serioasa.

Echipa Warframe perfecționează inca de la lansare jocul, adăugând conținut gratuit. Acum, cel mai recent expasion pack gratuit al lui Warframe este disponibil pe consola Playstation 4.

Dacă ați jucat Warframe de-a lungul anilor, fie ca un războinic veteran sau luptator de weekend, sunteți familiarizați cu călătoriile de la nava dvs. pe planete și înapoi pentru a debloca și a juca misiuni. Hărțile misiunii generate procedural au un început și un final clar, cu obiective care vă conduc prin medii fixe și închise.

Warframe genereaza procedural hărți ori de câte ori un jucător se angajează în noi misiuni. Expansiunea Plains of Eidolon adaugă o zonă nouă pe care jucătorii o împărtășesc, la fel ca in cazul celor mai multe MMO-uri. Puteți aborda mediul în orice fel doriți. Plains of Eidolon oferă un ciclu continuu asimetric de zi-noapte cu diferite activități în fiecare interval de timp. Doriți să petreceți cu prietenii în orașul Cetus și să vizitați vânzătorii Ostron? Vreti sa va creeati propria armă de luptă (pe care dezvoltatorii o numesc “Zaw”)? Vreti sa intrati direct în lupta împotriva noilor tipuri de inamici de tip Grineer, prin raiduri asupra lagărelor de bază și ambuscade asupra trupelor aflate in miscare?

PUBLICITATE

Sau esti mai mult tipul de explorator? Ați prefera aventura prin peisaj, experimentand plimbarea prin natura verde, dealuri, lacuri și râuri în timpul vostru liber ? Noul expasion pack oferă activități mai relaxante, cum ar fi mineritul pentru resursele din depozitele de rocă, sau relaxarea cu prietenii la pescuit.

Sau ești un jucător veteran mândru, cu experiența de a luptă împotriva titanicului Teralyst Eidolon, o monstruozitate uriașă care necesită un amestec calculat de abilități de luptă și de sisteme pentru a o bate?

Plains of Eidolon pe PS4 este un teritoriu masiv, 2,5 kilometri patrati, este deschis, cu creaturi ciudate, dușmani și surprize de explorat, și este gratuit.

În timp ce probabil că nu se va compara cu jocurile mai mari si care sunt contra cost,  noul conținut ar putea fi interesat dacă Destiny 2 nu s-ar mai baza atat de tare pe pasiunea SF a jucatorilor.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA