Wetransfer usureaza transferul de fisiere de pe mobil

Now Reading
Wetransfer usureaza transferul de fisiere de pe mobil


Wetransfer este unul din cele mai populare servicii de transfer de fisiere intre utilizatori la nivel mondial. Serviciul va permite sa incarcati fisiere de pana la 2GB si sa le trimiteti in mod gratuit prietenilor vostrii.

In cazul in care doriti sa trimiteti un fisiere de pe telefonul mobil, aveti la dispozitie si aplicatiile pentru iOS si Android.

Interfata este relativ simpla iar prin intermediul aplicatiei puteti trimite poze sau videoclipuri prietenilor vostri. Trimiterea de fisiere se face prin selectarea pozelor sau videoclipurilor pe care vreti sa le transferati si introducerea adresei de e-mail a destinaturului fisierelor.

Spre deosebire de versiunea desktop, aplicatia Wetransfer pentru iOS si Android permite transferul de fisiere de pana la 10 GB in mod gratuit. In plus, daca aveti Android, aplicatia se integreaza perfect cu sistemul si veti regasi optiunea Wetransfer in momentul in care apasati pe optiunea Share, cand doriti sa trimiteti un fisier.


Un alt aspect si mai important este ca pentru a beneficia de toate aceste functii nu va este solicitat sa va creati nici un cont. La fel ca si in versiunea pentru desktop, va trebui sa introduceti adresa voastra de e-mail.

Aplicatia Wetransfer pentru mobil poate fi instalata in mod gratuit de pe Appstore sau Google Play.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA