WhatsApp incheie suportul pentru mai multe modele de telefoane

Now Reading
WhatsApp incheie suportul pentru mai multe modele de telefoane


WhatsApp a încetat să mai ofere suport de functionare pentru o gamă de sisteme de operare de pe smartphone-uri mai vechi, inclusiv BlackBerry OS, BlackBerry 10 și Windows Phone 8.

WhatsApp a afirmat într-o postare pe blogul companiei ca: “Aceste platforme nu oferă acele capacități de care avem nevoie pentru a extinde funcțiile aplicației noastre în viitor. Dacă utilizați unul dintre aceste dispozitive mobile afectate, vă recomandăm să faceți upgrade la o versiune mai nouă a sistemului de operare sau un sistem Android mai recent care rulează OS 4.0+, iPhone care rulează iOS 7+ sau Windows Phone 8.1+, astfel încât să puteți continua să utilizați WhatsApp.”

Marca dominantă pe piata smartphone-urilor in trecut, BlackBerry a fost depășită de dispozitivele iPhone și Android, iar astăzi brandul este licențiat de TCL, care a ales sa lanseze si dispozitive cu sistem de operare Android sub acest nume. Și Microsoft, care a avut odată mari speranțe pentru afacerea cu smartphone-uri, a părăsit în mare măsură această piață.

WhatsApp a spus că, deși nu există nicio modalitate de a vă transfera istoricul de chat între platforme, este posibil ca istoricul chat-ului să fie atașat la un e-mail si trimis mai departe.

PUBLICITATE

Știrile nu ar trebui sa fie surprinzatoare – compania WhatsApp a anunțat utilizatorii cu privire la planurile sale inca din februarie 2016. Compania a incetat deja suportul pentru unele sisteme de operare antice, cum ar fi versiunile Android mai vechi de 2.3.3, Windows Phone 7, iOS 6 și Nokia Symbian S60.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA