Whatsapp introduce functia de raspuns rapid

Now Reading
Whatsapp introduce functia de raspuns rapid


Aplicatia de mesagerie WhatsApp a primit noua functie Quick Reply, care va fi disponibila initial doar pentru posesorii de iPhone. Functia Quick Reply permite afisarea notificarilor pe ecran si posibilitatea de a raspunde direct din notificare, fara a mai intra in aplicatie, arata Phone Arena.

Acest upgrade este disponibil doar pentru sistemul de operare iOS 9. Un sfert dintre posesorii de smartphone din Romania acceseaza, zilnic, aplicatia WhatsApp, cei mai multi utilizatori (40%) fiind inregistrati in Bucuresti, releva un studiu de specialitate.

Cercetarea de piata realizata e iSens Solutions arata, de asemenea, ca principalul motiv pentru care romanii acceseaza WhatsApp il constituie gratuitatea, 43% dintre utilizatori apreciind faptul ca pot trimite mesaje fara niciun cost.

In plus, alte avantaje ale aplicatiei preferate de catre romani sunt posibilitatea de a trimite poze usor si rapid (42%), usurinta in utilizare (41%) si posibilitatea de a comunica si de a distribui rapid texte sau fotografii catre un grup de persoane (31%)

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA