WhatsApp introduce functia Status, similara cu cea de pe Snapchat

Now Reading
WhatsApp introduce functia Status, similara cu cea de pe Snapchat


In luna septembrie a anului trecut cei de la WhatsApp au lansat o versiune de testare beta a aplicatiei sale ce permite partajarea de fotografii, videoclipuri si imagini animate la status, similara cu cele de Snapchat. Dupa perioada de testare cei de la WhatsApp au anuntat ca noua functie va fi disponibila tuturor utilizatorilor de iOS, Android si Windows Phone.

Noua functie este foarte similara cu ce ofera aplicatiile Snapchat, Instagram Stories si mai nou Facebook Messenger. Utilizatorii pot adauga emoji-uri, texte sau desene pe imagini si videoclipuri. Prietenii de pe WhatsApp vor putea sa urmareasca statusul multimedia, cel putin pe cel pe care le distribuiti.

Actualizarea statusului expira dupa 24 de ore de la postare iar oamenii pot posta raspunsuri la postari, utilizatorii putand sa dezactiveze notificarile de la prieteni.

Facebook, compania ce detine aplicatia WhatsApp, spune ca noua functie Status reprezinta o intoarcere la scopul initial al aplicatiei de mesagerie, acela de a le permite utilizatorilor de a le spune prietenilor ce fac prin intermediul unui simplu status.

PUBLICITATE

Pentru a folosi noua functie va trebui sa cautati tabul Status din aplicatie unde veti putea vedea actualizarile contactelor si sa va creeati propriul status. Daca noua functie nu este inca vizibila in aplicatie va trebui sa faceti upgrade la ultima versiune de WhatsApp.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA