WhatsApp va permite retractarea mesajelor

Now Reading
WhatsApp va permite retractarea mesajelor


Celebra aplicatie WhatsApp va permite in curand posibilitatea de a sterge mesajele trimise din greseala sau pe care utilizatorii vor sa le retracteze.

Pentru moment WhatsApp experimenteaza aceasta functionalitate in versiunile de test urmand sa fie implementate in versiunile viitoare.

Noua functie le permite utilizatorilor sa retracteze un mesaj trimis, inainte ca acesta sa fie citit de catre destinatar. Aceasta functionalitate pare sa fie similara cu functia disponibila in clientul de e-mail Gmail, ce permite retragerea unui mesaj trimis dupa 30 de secunde de la trimiterea lui. Momentan nu exista informatii cu privire la posibilitatea retragerea unui mesaj dupa in anumit timp.

In prezent WhatsApp permite stergerea unui mesaj dintr-o fereastra de conversatie, insa acest lucru nu inseamna ca acesta nu poate fi citit de un utilizator. Pe de alta parte, retractarea este un instrument prin care utilizatorul poate evita o posibila situatie jenanta sau neintelegere, datorata unui mesaj trimis din greseala sau graba.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA