Windows 10 descarcat fara voia utilizatorilor pe PC-uri

Now Reading
Windows 10 descarcat fara voia utilizatorilor pe PC-uri


O ancheta pornita de la sesizarea mai multor utilizatori ai sistemului de operare Windows a relevat ca Microsoft descarca automat fisierele de Windows 10 pe unele PC-uri, chiar daca utilizatorii nu si-au dat acordul sa instaleze noul sistem de operare. Chiar daca sistemul nu ajunge sa fie instalat pe aceste computere, problema este ca fisierele plasate de Microsoft ocupa intre 3,5 si 6 GB si pot incarca facturile celor care folosesc un abonament de date cu trafic limitat.

Descarcarea automata a fisierelor ce compun Windows 10 se face pe computerele cu Windows 7, 8 si 8.1 la care utilizatorii au activat optiunea de a primi automat actualizari. Aceasta optiune este utila si e bine sa ramana activata, mai ales ca update-urile repara bug-uri, insa in cazul Windows 10 nu este vorba de un simplu update, ci de un intreg sistem de operare.

Descarcarea fisierelor se face fara ca utilizatorii sa isi dea seama de acest lucru, descarcarea ducand de multe ori si la incetinirea altor procese ce se deruleaza pe PC. Situatia cea mai alarmanta este ca cei care au un plan de abonament cu trafic limitat se pot trezi cu 6GB descarcati, atat cat poate ajunge dimensiunea fisierului de update.

2e90eb77-69ee-4b56-a006-f7263bfc9091

Microsoft a recunoscut ca fisierele sunt descarcate pe computerele utilizatorilor care si-au exprimat intentia de a instala noul sistem de operare si spune ca aceste descarcari pregatesc computerul pentru momentul cand utilizatorul este decis sa faca upgrade.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA