Windows 10 October 2018 Update este disponibil pentru descarcare

Now Reading
Windows 10 October 2018 Update este disponibil pentru descarcare


Sistemul de operare Microsoft Windows 10 rulează acum pe peste 700 de milioane de dispozitive, iar compania marchează această ocazie prin lansarea celei de-a doua actualizări majore Windows 10 în acest an. Windows 10 October 2018 Update este disponibilă tuturor utilizatorilor de Windows 10 astăzi, iar pentru actualizare, pur și simplu trebuie să verificați noile actualizări in meniul Windows Update.

Cei care nu verifica manual disponibilitatea actualizarii, Microsoft va începe să trimita automat actualizarea catre toate dispozitivele existente săptămâna viitoare.

windows 10 update manual

Windows 10 October 2018 Update include o serie de caracteristici noi. Poate că cea mai mare schimbare este un nou clipboard alimentat din cloud, care va permite utilizatorilor Windows 10 să copieze conținutul între dispozitive și să stocheze un istoric de conținut copiat în cloud. Este deosebit de util dacă folosiți un PC desktop acasă sau la serviciu, apoi un laptop cand va aflati în mișcare.

De asemenea, caracteristica Windows 10 Timeline (care sincronizează istoricul aplicațiilor pe toate dispozitivele) obține unele caracteristici noi cu actualizarea din octombrie 2018. Microsoft construiește noi extensii atât pentru Chrome, cât și pentru Firefox, ceea ce va permite browserelor rivale să se conecteze la funcția Cronologie și la fișierele de sincronizare. Acest lucru va face Cronologia mult mai utilă pentru utilizatorii Chrome, chiar dacă există deja extensii de la terțe părți care oferă această funcție.


De asemenea, Microsoft lansează aplicația Your Phone odata cu actualizarea Windows 10 October 2018 Update. Aceasta este proiectata ca o aplicație însoțitoare pentru a alinia mai strâns Android și iOS la Windows 10. Majoritatea caracteristicilor sunt doar pentru Android in momentul de fata. Veți putea să sincronizați rapid fotografiile realizate pe un dispozitiv Android sau să trimiteți și să primiți mesaje text pe Windows 10 conectându-vă la telefonul dvs. Android.

Microsoft Launcher pentru Android va avea, de asemenea, acces la Timeline, permițându-vă să sincronizați mai multe acțiuni și conținut de la un telefon Android cu un dispozitiv Windows 10. Suportul Timeline vine de asemenea si in browserul Microsoft Edge, într-o versiune beta ce va debuta la începutul lunii noiembrie, permițându-vă să accesați rapid filele, indiferent dacă au fost deschise pe un PC sau pe versiunea mobilă a Edge.

Dupa aceasta lansare a Windows 10 October 2018 Update, Microsoft va trece acum la următoarea versiune majoră. Cu nume de cod 19H1, actualizarea este așteptată să apară în martie 2019. Microsoft nu a detaliat încă multe caracteristici ale acestei actualizări viitoare insa este de asteptat sa primim mai multe informatii in perioada urmatoare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea