Windows 10 va introduce si mai multe reclame enervante

Now Reading
Windows 10 va introduce si mai multe reclame enervante


In momentul de fata putem spune ca marea majoritate a sistemelor dotate cu sistem de operare Window 10 sunt instalate in mod legal. Acest lucru inseamna ca cei de la Microsoft au facut intr-un fel sau altul bani din acest produs.

Din pacate, se pare ca Microsoft, vrea sa obtina si mai multi bani de pe urma sistemului de operare prin introducerea unor reclame in utilitarul File Explorer.

Potrivit unor rapoarte, reclamele (printre care se afla si promotii ale unor servicii proprietare precun OneDrive), vor fi introduse odata cu uptate-ul major Creators Update, ce se afla in stadiu beta. Microsoft nu este la prima incercare, editia Anniversary Edition a lui Windows 10 venind cu notificari similare in meniul de start. Desi nimeni nu si-a le-a dorit, iata ca reclamele isi fac locul in sistemul de operare al celor de la Microsoft.

Este evident ca gigantul american incearca un nou model de business, acela de a obtine venituri prin promovarea unor servicii proprii precum Office 365 sau Skype.

PUBLICITATE

In momentul de fata exista posibilitatea de a dezactiva aceste anunturi:

Dupa ce lansati File Explorer, urmariti pasii View > Options > Change folder and search options. In acest meniu, in casuta Folder Options, selectati View tab. Apoi derulati pana gasiti “Advanced Settings” debifati optiunea “Show sync provider notifications si apasati OK.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA