Windows va permite testarea aplicatiilor inainte de instalare

Now Reading
Windows va permite testarea aplicatiilor inainte de instalare


Microsoft a anuntat ca va oferi suport pentru reclamele interactive in Windows 10, o functionalitate ce le va permite utilizatorilor sa vada cum functioneaza o aplicatie, fara a fi descarcata sau instalata in calculator.

Programul a fost deja lansat pentru membrii programului de teste Windows Dev Center. Dezvoltatorii de programe ce isi vor promova aplicatiile prin intermediul unei reclame interactive vor putea sa inregistreze pana la 3 minute din modul de functionare al jocului sau al aplicatiei, ca si cum aceasta ar fi fost instalata pe calculator.

Google a adoptat o metoda similara pentru Android Instant Apps, prezentata la IO developer conference in luna mai a anului trecut si facuta publica in luna ianuarie a acestui an.

Posibilitatea de a implementa reclamele interactive le va permite utilizatorilor sa decida mai usor daca achizitioneaza o aplicatie sau un joc. Mai mult decat atat, dezvoltatorii si advertiserii nu vor fi obligati sa cunoasca multe aspecte tehnice, acestia trebuind sa apese pe cateva butoane pentru a activa functia Playable Ads in Windows Store.

PUBLICITATE

Nu se stie inca data la care Microsoft va lansa in mod public noua functionalite, aflata momentan in stadiu de testare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA