Xbox One primește astăzi o actualizare majoră

Now Reading
Xbox One primește astăzi o actualizare majoră


Microsoft și-a îmbunătățit treptat tabloul de bord de pe Xbox One pentru a face experiența de utilizare mult mai rapidă. Versiunea originala de Xbox One lansata cu Kinect și controale vocale, facea ca navigarea cu ajutorul uni controller sa fie lenta si neclară.

Compania a început să lucreze la unele dintre aceste probleme de performanță prin intermediul unor actualizări la începutul acestui an, iar noul dashboard din Xbox One devine si mai bun incepand de azi.

Microsoft muta din nou ghidul, care este de acum afisat orizontal. Puteți comuta între diferite secțiuni utilizând barele de protecție ale controlerului Xbox sau butonul din stanga. Conectarea, realizările, partidele / LFG, prietenii, Acasă, mesaje, emisiuni și un nou centru de acțiune (cu setări) fac acum parte din ghidul actualizat. De altfel noile setari de navigare funcționează foarte asemănător cu modul din trecut, dar este mult mai rapid să comutați intre secțiuni cu ajutorul controllerului.

În timp ce accesarea secțiunilor separate, cum ar fi aplicațiile și jocurile, este acum mai rapida, accesarea sectiunii de prieteni pare a fi  din in ce mai dificila odata cu această actualizare.  Fila de prieteni are o scurtă trecere în revistă a avatarelor online, dar trebuie să navigați mai mult pentru a obține mai multe informații. O mulțime din noile actualizări sunt menite să vă facă să continuați si sa navigati prin meniuri pentru a duce la capat o actiune, iar unele solicitari s-ar putea sa va irite. Totusi, imbunătățirile aduse la capitoul viteză ar putea sa merite eforul, in timp.

PUBLICITATE

Pagina de start are o noua interfata aducand multe elemente din Fluent Design pe care Microsoft vrea sa il implementeze in produsele sale. Puteti de acum sa fixati anumite lucruri, precum prieteni, pe pagina de start, alaturi de jocuri sau aplicatii, lucru permis si pana acum. Jocurile fixate vor afișa chiar fluxuri de activitate, astfel încât să puteți vedea când un prieten joacă un anumit titlu.

Microsoft a inclus, de asemenea, o nouă temă luminoasă odata cu acest nou tablou de bord. Dacă ați fost un fan al stilului UI de pe Xbox 360, actualizarea aduce înapoi unele dintre elementele intalnite in trecut. Dacă sunteți un utilizator de televizoare cu ecrane OLED, atunci veți fi bucuroși să aflati că Microsoft îmbunătățește, de asemenea, funcția de reglare a intensitatii luminoase a ecranului pentru a împiedica afișarea de reflexii a imaginilor pe ecran. De asemenea, va afișa notificări atunci când Xbox-ul este inactiv.

Multe din noile elemente prezente pe noul tablou de bord reprezinta o pregatire pentru noua consolă Xbox One X a celor de la Microsoft. Puteți transfera cu ușurință jocuri pe unități externe cu noul tablou de bord sau sa copiați jocuri într-o altă consolă conectata in aceeasi rețea de domiciliu. Puteți descărca chiar conținut 4K pentru unele jocuri pentru Xbox One. GameDVR a fost, de asemenea, actualizat pentru a susține capturi de ecran și clipuri de gameplay cu rezolutii de până la 4K / HDR , și există chiar suport pentru webcam-uri conectate prin USB pentru streaming pe Mixer.

Noul tablou de bord Xbox One va fi disponibil pentru toate consolele Xbox One și Xbox One S incepand de astăzi, iar Microsoft promite “mai multe caracteristici extraordinare” în curând pentru cei inscrisi in programul Xbox Insider.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA