XDrops, un puzzle captivant ce te pune la munca

Now Reading
XDrops, un puzzle captivant ce te pune la munca


Magazinele de aplicatii pentru mobil sunt pline de jocuri de tip puzzle care te pun sa spargi bule si derivate ale acestora prin diverse combinatii. In mare parte toate jocurile de acest fel sunt asemenatoare insa o echipa de tineri romani din Targu Mures a ales sa creeze un joc de tip puzzle ceva mai diferit.

XDrops este un joc gratuit, disponibil momentan pe iOS, si care are o filosofie ceva mai diferita. In loc de avansarea in diferite planse care se dovedesc din ce in ce mai grele si pentru a caror rezolvare ai nevoie de achizitii in-app, jocul de fata iti propune doar un singur nivel.

Mecanismul jocului este simplu, ai la dispozitie mai multe bule aranjate in grupe de cate patru, pe care trebuie sa le rotesti astfel incat sa combini cel putin 3 culori asemanatoare. Aranjarea se poate face atat pe orizontala cat si pe verticala si in diagonala.

Daca la alte de tip puzzle trebuie sa apesi pe ecranul telefonului acolo unde gasesti grupuri asemanatoare sau sa faci swipe, in XDrops trebuie efectiv sa rotesti de culori pentru a obtine combinatia dorita.

PUBLICITATE

Ca sa it fie de ajutor, dupa un anumit timp vei primi niste indicatii despre grupurile de culoare pe care le poti roti pentru obtine o combinatie.

Scopul final al jocului este ca din 30 de miscari sa obtii un numar cat mai mare de puncte. Ca optiuni suplimentare ai la dispozitie insa posibilitatea de a obtine 5 miscari bonus, de a elimina o anumita culoare sau de a roti toate grupurile de culori. Ultima optiune este disponibila insa doar daca reusesti sa obtii un anumit numar de combinatii in acelasi timp.

Mutarile de tip bonus nu se regenereaza automat dupa terminarea jocului, ceea ce inseamna ca daca la inceput primesti 5 posibilitati de a opta pentru miscari bonus, eliminarea unei singure bule sau a unui grup, numarul de miscari scade pana la zero, moment in care apar achizitiile in-app.

Exista implementat insa un sistem de achievments care iti ofera posibilitatea de a primi miscari bonus in functie de cat de des alegi sa te joci XDrops. Spre exemplu daca joci 10 jocuri vei primi 200 de puncte sau 3 miscari in plus. Exista bonusuri daca te joci doua zile la rand, daca obtii 1000 de combinatii de culoare sau daca folosesti un boost de 10 ori si asa mai departe.

XDrops iese in evidenta prin faptul ca te pune cu adevarat la munca si nu este doar un banal joc de tip puzzle asemanator cu alte sute de titluri disponibile pentru mobil.

Daca te-am convins sa il incerci, il poti descarca de aici >>> iTunes Store


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA