YotaPhone lanseaza smartphone-ul Yota3

Now Reading
YotaPhone lanseaza smartphone-ul Yota3


Va aduceti aminte de YotaPhone, compania care a lansat telefonul cu un ecran secundar din e-ink ? Compania lanseaza al treilea model similar, de data asta cu un design nou si hardware imbunatatit.

Yota 3 vine cu aliaj complet din aluminiu , unn display AMOLED de 5,5 inci, cu rezolutie 1080p, pe partea din față, și un afișaj de tip e-ink de 5,2 inchi pe spate.

Modelul Yota3 pare a fi un pic cam scump la 3.699 de yuani (aproximativ 560 de dolari) pentru modelul de 64GB, dacă luăm în considerare faptul că utilizează un chipset de la mijlocul anului trecut (Xiaomi are telefoane începând cu 150 de dolari pentru același chipset – fără un al doilea ecran, totuși).

Dincolo de aceasta, lipsește sistemul dual de camere pentru poze în stil Portrait, care nu ar costa prea mult. De asemenea, designul lui Yota3 nu aduce niciun farmec și unicitate față de modelele anterioare – mai ales dacă ne gândim la YotaPhone 2. În schimb, noul telefon are de data asta marginile rotunjite în toate colțurile.


În schimb, soluția citirii de mesaje pe email sau SMS prin intermediul ecranului e-ink ar putea sa vă ajute să mai economisiți din bateria telefonului, ceea ce pare a fi o soluție interesantă.

 


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA