Yotube extinde suportul “pinch to zoom” pentru smarthpone-urile 18:9

Now Reading
Yotube extinde suportul “pinch to zoom” pentru smarthpone-urile 18:9


Nu cu mult timp în urmă Google a adăugat o opțiune pentru aplicația YouTube care a fost proiectată în mod clar pentru Pixel 2 XL – un nou gest “pinch to zoom”, care permite redarea clipurilor video 16: 9 pe intreaga suprafata a ecranului 18:9. Cu toate acestea, Pixel 2 XL nu este singurul smartphone 18:9 lansat pe piata, iar acum această opțiune este extinsă la câteva alte dispozitive.

In ultimul update al aplicatiei Youtube pentru Android, v12.44, aplicația a extins acest nou gest de la Pixel 2 XL la alte dispozitive cu un raport de aspect înalt al display-ului. Până acum, functia pinch to zoom a fost confirmata pentru Samsung Galaxy S8 și LG V30, dar ar trebui, cel puțin în teorie, sa functioneze si pe alte telefoane care au diferite rapoarte de aspect.

Samsung a rezolvat inițial problema fără asistență din partea Google, prin includerea propriului buton de zoom pe Galaxy S8 și Note 8, dar și alți producători de echipamente originale, cum ar fi LG, au neglijat să facă acest lucru, lăsând utilizatorilor lor doar posibilitatea de a vedea continut in format letterbox.

Versiunile anterioare ale aplicației YouTube de Android nu au această funcție activată pe alte dispozitive, prin urmare, dacă doriți să folositi pinch to zoom, va trebui să faceti actualizarea la 12.44 fie prin Magazinul Google Play sau prin instalaea unui fișier APK.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA