Youtube adauga noi optiuni de identificare a continutului furat de la alti utilizatori

Now Reading
Youtube adauga noi optiuni de identificare a continutului furat de la alti utilizatori


YouTube supravegheaza in continuare sutele de milioane de videoclipuri postate de utilizatori pe serviciul său, asigurându-se că acestea nu încalcă standardele de drepturi de autor și ale comunitatii. Compania a eliminat 8,3 milioane de videoclipuri pentru încălcări ale regulilor comunității în ultimul trimestru al anului 2017.

Compania nu si-a revizuit din 2013 sistemul de identificare a conținutului pentru a identifica videoclipurile ce contin drepturi de autor. Acum, serviciul de partajare video deținut de Google lansează un nou instrument de potrivire a clipurilor ce contin drepturi de autor, care poate semnala portiuni din videoclipuri care se potrivesc cu videoclipurile originale ale creatorilor de conținut.

Noul instrument a fost testat in faza beta timp de aproape un an și ar trebui să intre in actiune de săptămâna viitoare pentru canalele cu mai mult de 100.000 de abonați. Creatorii de conținut eligibili vor vedea o secțiune privind drepturile de autor în bara de navigare din stânga din sectiunea YouTube Studio. O filă specială Matches va afișa toate videoclipurile similare pe care le-a identificat noul instrument YouTube. Creatorii pot apoi să comunice cu canalul care a copiat continutul si să solicite eliminarea clipului. Proprietarii pot să arhiveze clipurile identificate si sa nu întreprinda nicio acțiune.

YouTube reamintește creatorilor că doar pentru simplul fapt că găseste clipuri cu portiuni similare, nu înseamnă o încălcare automată a drepturilor de autor; aceste clipuri ar putea fi incadrate in categoria “utilizarea corectă, tranzacții echitabile sau o excepție similară pentru drepturi de autor”, permițând astfel postarea de către altcineva decât dvs. a unor clipuri cu continut identic.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA