Youtube Go se lanseaza in 130 de tari

Now Reading
Youtube Go se lanseaza in 130 de tari


YouTube a anunțat astăzi lansarea aplicației YouTube Go în peste 130 de țări. YouTube Go este o versiune reproiectată a aplicației obișnuite YouTube (disponibilă numai pe Android) care este proiectată pentru locații cu conectivitate slabă sau prețuri scumpe de date celulare.

YouTube Go permite utilizatorilor să descarce videoclipuri pentru vizionare offline (ceva pe care compania le percepe în mod obișnuit ca parte a abonamentului YouTube Red pentru 10 dolari pe lună), pe care utilizatorii le pot partaja local cu prietenii printr-o conexiune directă la dispozitiv fără sa foloseasca mai multe date.

Aplicația a fost lansată pentru prima dată în beta în India anul trecut. De atunci, ea a rulat în teste în 14 țări, dar astăzi își face debutul internațional complet. Google actualizează, de asemenea, YouTube Go cu câteva funcții noi, inclusiv o opțiune de redare și descărcare a videoclipurilor de o calitate superioară, un nou stream personalizat de conținut recomandat și posibilitatea de a partaja mai multe videoclipuri simultan pe un alt dispozitiv.

În timp ce aplicația se lansează în peste 130 de țări, accentul se pune încă pe locații care au acces limitat la datele celulare. Nu există planuri pentru lansarea YouTube în țările cu rețele mai dezvoltate (inclusiv Statele Unite, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Germania, Franța sau Anglia).

PUBLICITATE

YouTube Go este disponibila pentru descarcare pe Google Play.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA