Youtube modifica regulile privind conținutul legat de copii

Now Reading
Youtube modifica regulile privind conținutul legat de copii


Youtube incepe lupta cu abuzul și erorile legate de videoclipurile recomandate pentru copii. Persoanele care posteaza videoclipuri care au vizat copiii sau i-au folosit în videoclipurile lor vor avea probleme mari in a obține spectatori și venituri.

Tendința copiilor de a urmări o serie de videoclipuri sugerate în mod algoritmic a determinat unii utilizatori YouTube să încerce să includa conținutul lor în fluxurile recomandate pentru copii. De exemplu, unii s-au folosit de personaje precum Peppa Pig în videoclipul lor, pentru ca acel continut sa fie recunoscut ca fiind prietenos, desi Peppa Pig vizita un abator iar imaginile nu erau deloc recomandate copiiilor. Acest lucru ar putea fi amuzant dacă sunteți un adolescent plictisit, insa nu e deloc pe gustul angajatilor din departamentul de anunțuri YouTube.

Conținutul cu copii în el, dar nerecomandat pentru copii a fost, de asemenea, o problemă. Nu stim nici pana acum de de ce 150 de milioane de oameni au dorit sa urmărească o fată care plânge avand gura plină de sânge timp de două minute și ca sa fim sinceri nici nu am vrea sa stim. Un lucru este insa sigur, nu e genul de lucru pe care ne-am dori ca cei mici sa il urmareasca pe Youtube.

Pentru a combate aceasta tendinta, Youtube a decis sa inaspreasca regulile cu privire la continutul recomandat pe platforma. Printre noile reguli implementate se afla:


– Control mai strict al conținutului. Acum vom avea un avertisment: “conținut care include minori care ar putea pune în pericol un copil, chiar dacă nu a fost intenția încărcătorului” (cum ar afi exemplul copilului cu gura plina de sânge) și “conținut cu personaje de divertisment de familie, dar care conțin teme mature sau umor pentru adulți”.

– Demonetizarea videoclipurilor suspecte recomandate copiilor. Peppa Pig care merge la abator pentru a vedea cum sunt macelarite animale nu va duce la obtinerea nici un dolar din anunțuri.

– Control agresiv asupra comentariilor din videoclipurile pentru copii. In secțiunea de comentarii a YouTube, postari nepotrivite despre copiii din videoclipuri vor fi dezactivate cu totul.

– Un context mai bun de înțelegere. Rick & Morty poate fi un desen animat, dar probabil că nu ar trebui vizionat de un copil de 7 ani. În mod similar, un continut sexy cu Dora Explorer (de ce ar creea cineva asa ceva ?) nu se califică drept conținut educațional. Prin urmare, YouTube “crește numărul de experți cu care lucreaza și dubleaza numărul de Trusted Flaggers cu care colaboreaza în acest domeniu” pentru a urmări mai bine acest gen de lucruri.

Sa sperăm că noile reguli vor împiedică ca multi părinți să fie obligati sa răspundă la întrebări ciudate despre metodele de măcelărire sau de ce o banană ar avea nevoie de un hamac.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA