Youtube testeaza propria versiune Stories denumita Reels

Now Reading
Youtube testeaza propria versiune Stories denumita Reels


YouTube a anunțat că lansează fila Comunități – o caracteristică socială lansată anul trecut printre câțiva creatori selectați – tuturor creatorilor cu mai mult de 10.000 de abonați.

Cu toate acestea, Youtube a mai specificat ca o nouă funcție video este și ea in curs de dezvoltare. Noua functie se numeste “Reels” și seamănă cu Stories de pe Instagram sau Snapchat. Aceasta permite creatorilor să posteze videoclipuri scurte filmate cu dispozitivele mobile și să adauge filtre, muzică și text…

Deși e ca și versiunile de Povești ale altor platforme, există unele diferențe majore cu Reels. În primul rând, așa cum raportează TechCrunch, videoclipurile nu vor fi afisate în partea de sus a paginii de pornire a aplicației, ci vor fi incluse într-o filă separată, nouă pe canalul YouTube al creatorului. De asemenea, videoclipurile nu vor expira ca povestile Snapchat și Instagram. Ele vor fi afisate atâta timp cât creatorul dorește și fiecare creator poate avea mai multe povesti pe care le pot adăuga după cum consideră de cuviință.

YouTube afirmă că, la fel ca și cu functia Comunitati, va experimenta mai întâi versiuni beta ale caracteristicii cu un grup select de creatori, deși nu există încă niciun cuvânt despre momentul lansării versiunii beta sau a creatorilor selectati.

PUBLICITATE

Vrem să facem și mai mult pentru a vă oferi modalități ușoare de a vă exprima și de a vă implica în legatura cu fanii, deci astăzi dezvăluim o nouă caracteristică. Reel sunt versiunea proprie a YouTube a formatului popular “povestiri”, dar sunt create special pentru creatorii YouTube. Am aflat că doriți flexibilitatea de a crea mai mult astfel de continut și ca nu doriti sa expire, așa că vă vom oferi aceste opțiuni. Aducem, de asemenea, caracteristici legate de creatie, cum ar fi legătura cu videoclipurile YouTube și autocolantele YouTube. La fel ca și în cazul comunității, vom experimenta o versiune beta a Reels pentru a învăța și a îmbunătăți produsul înainte de a se extinde la mai mulți creatori.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA