Youtube testeaza propriul mod incognito

Now Reading
Youtube testeaza propriul mod incognito


YouTube importa o caracteristică din Google Chrome, care permite utilizatorilor să ascunda căutările jenante departe de ochii curioși.

Platforma video este plină de videoclipuri sexy, ciudate și chiar deranjante, iar acum va include o funcție care permite browserelor să-și acopere urmele.

Cu noul mod Incognito, niciuna dintre activitățile din sesiunea dvs. curentă de vizionare nu va fi salvată, iar abonamentele canalului dvs. vor fi ascunse..

Noul mod este ca descris drept un mod in care un utilizator foloseste Youtube ca si cum nu este conectat la contul de utilizator.


Activarea modului incognito va schimba, de asemenea, profilul contului dvs. intr-o pictograma de navigare privată (o pălărie cu ochelari de dedesubt) idetincia cu cea de pe Google Chrome.

Odata oprita functia de navigare incognito, veți reveni la utilizarea contului dvs. obișnuit, iar istoricul căutării și istoricul vizionării se vor restabili la normal.

Verificați fila contului din aplicația YouTube pentru a vedea dacă aveți acces la noua funcție de confidențialitate. Deocamdată, se pare că această caracteristică a fost implementata numai în aplicația de Android a Youtube.

Pentru a vedea dacă aveți deja acces la caracteristica de testare, atingeți ușor imaginea de profil din partea dreaptă sus a aplicației.

Ar trebui să vedeți noua pictogramă, cu opțiunea “activați Incognito” de lângă opțiunea “Schimbați contul / deconectați”, care au fost grupate împreună în scopul experimentului.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA