Cum poti sa ai la curent ultimele versiuni ale programelor instalate

Now Reading
Cum poti sa ai la curent ultimele versiuni ale programelor instalate


Majoritatea virusilor si atacurilor cibernetice se folosesc de buguri si erori gasite de atacatori in versiunile vechi ale programelor software pe care le folosim pe sistemele de operare folosite.

Atactorii se folosesc in principal de browserele web, clientii de email, fisiere de tip flash, java etc. Astfel actualizarea in permanenta a programelor folosite va ajuta sa fiti mai putini expusi la atacurile venite din partea hackerilor.

Sa fii la curent cu ultimele versiuni ale programelor software este totusi o activitate care nu se afla in topul activitatilor efectuate pe computer. O solutie utila vine insa de la Avast care a inclus in programele sale antivirus o sectiune dedicata actualizarii programelor software instalate pe PC.

Disponibila pe toate versiunile, functia intitulata Actualizare programe, ofera posibilitatea actualizarii la zi a programelor instalate pe PC. Daca folositi versiunea gratuita a Avast, programul va notifica automat asupra disponibilitatii de versiuni noi pentru programele software insa de instalarea lor va trebui sa va ocupati in mod manual. Daca aveti instalate versiuni premium ale AVAST, verificarea si instalarea actualizarilor se face in mod automat.

PUBLICITATE

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA