Colaborari

Esti pasionat de tehnologie si vrei sa scrii pe un site de specialitate ? Iti oferim sansa de a iti publica articolele pe site-ul itmaniatv.com.

ITMANIATV.com cauta redactori/editori in regim de colaborare (jobul nu este platit).

Cerinte:

– Experienta in redactarea de articole sau buna cunoastere a limbii romane;
– Seriozitate;
– Cunoasterea unei limbi straine (engleza), constituie un avantaj;
– Cunoasterea platformei WordPress (sau dorinta de a invata sa lucreze pe o astfel de platforma de editare);

Domeniile de interes pentru care se pot scrie articole sunt cele de pe site-ul itmaniatv.com. Editorii vor posta articole originale sau daca se preia un articol de pe un alt site romanesc de specialitate vor avea obligatia de a mentiona in articol sursa acestuia.

Oferim:

– Articolele postate pe site vor purta semnatura voastra.
– Va oferim libertatea de exprimare asupra unor subiecte, recenzii pentru diferite gadgeturi sau jocuri;
– Ocazional puteti participa impreuna cu noi sau ca reprezentant al nostru la diverse evenimente de tehnologie cu care colaboram/suntem parteneri;
– Asistenta in vederea invatarii platformei WordPress (publicare articole, incarcare poze, materiale media);
– Colaborarea nu presupune un contract de munca. Pentru a va recompensa va oferim posibilitatea de va promova pe site anumite campanii, produse, site-uri detinute sau cu care aveti parteneriate (cu conditia de a respecta termenii si conditiile din sectiunea parteneriate.)
– Nu exista program de lucru obligatoriu. Jobul este in regim de colaborare iar autorul poate publica oricat de multe articole doreste cu conditia ca frecventa sa fie cel putin saptamanal.

ATENTIE:
– Tuturor celor interesati li se va solicita dupa inscriere sa trimita mai multe informatii despre ei precum si un articol pe tema tehnologie.

CV-urile si scrisorile de intentie pot fi trimise pe adresele contact@itmaniatv.com si chirea.bogdan@gmail.com

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Conținutul este gratuit, munca noastră nu !

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Ne sustinem activitatea prin afisarea de reclame pe acest website. Pentru a accesa continutul te rugam sa dezactivezi pluginul Adblock folosit sau sa ne adaugi pe lista de exceptii.

adblock