Pix Words, aplicatia ce a innebunit romanii

Now Reading
Pix Words, aplicatia ce a innebunit romanii


Daca ai cont de utilizator pe Facebook, atunci cu siguranta nu ai cum sa nu fi primit actualizari de la prietenii tai care iti cer ajutorul in rezolvarea unui rebus.

Daca va intrebati despre ce este vorba, ei bine va spunem noi. Aplicatia Pix Words este disponibila pentru iPad, iPhone și telefoanele si tabletele cu Android.

Creat de cei de la Black Maple Games, Pix Words este un joc de tip puzzle disponibil in 22 de limbi. Iti pune la dispozitie peste 700 de niveluri si are o functionalitate relativ simpla.

Fiecare nivel consta intr-un rebus din patru cuvinte. Fiecare cuvant pe care trebuie sa il ghicesti este reprezentat de o imagine. La drum pornesti cu 100 de bani iar regulile sunt simple. Pentru fiecare cuvant pe care trebuie il ghicesti ai de ales din mai multe litere. Daca nu iti dai seama de o solutie poti sa ceri sa ti si arate prima litera din solutie, o litera aleasa aleatoriu sau eliminarea uneia din cele afisate.


Costurile pentru litere sunt destul de mari, asa ca daca ramai rapid fara inspiratie va trebui sa platesti bani reali pentru achizitionarea de banuti noi. Evident ca exista si variante gratuite. Poti sa ceri ajutorul prietenilor tai de pe Facebook. Ajutorul se face prin postarea automata a unei poze cu puzzle-ul pe reteaua de socializare.

O alta modalitate prin care poti obtine banuti este la roata norocului, care iti ofera cate o rotire gratuita odata la 12 ore. Mai puteti obtine banuti prin vizionarea de reclame sau instalarea de alte aplicatii. Ghicirea solutiei va aduce de asemenea noi banuti, cate unul pentru fiecare solutie gasita.

Avansarea in nivel se face dupa ce ghiciti toate cele patru solutii.

Aplicatia este gratuita insa contine achizitii in-app. Cu alte cuvinte aveti grija sa nu cheltuiti bani reali fara sa va dati seama. Datorita popularitatii sale au fost create grupuri de jucatori si chiar site-uri unde puteti sa aflati raspunsurile la diverse solutii.

Descarca Pix Words pentru iOS.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
13%
Imi place
13%
Il vreau
67%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
7%
About The Author
IT MANIA