Acer a prezentat o tableta cu Chrome OS

Now Reading
Acer a prezentat o tableta cu Chrome OS


În ultimele săptămâni, companii precum Lenovo, Dell și Acer au anunțat noi dispozitive cu sistem de operare Chrome, in cadrul unor târguri educaționale. Pe langa aceste dispozitive, compania Acer a dezvaluit si o tableta care rulează sistemul de operare Chrome – ceea ce ar fi o noutate pentru platformă.

Un participant al targului Bett Show 2018 din Londra a oferit cateva imagini a unei tablete Acer care rulează sistemul de operare Chrome. Dimensiunea ecranului este estimată intre 8 si 10 inci, cu rame foarte mari în jur. Există o cameră frontală asezata in partea de sus și logo-ul standard Acer in partea de jos.

Unul dintre detaliile pe care le cunoaștem este un stylus realizat de Staedtler, iar sistemul de operare Chrome afiseaza un meniu standard cu instrumente suplimentare pentru stilou. Această tabletă ar putea purta numele de cod Scarlet si va fi alimentată de un procesor Rockchip.

În ultimele câteva luni, s-a tot zvonit faptul ca Samsung va lansa un Chromebook detașabil, un nou produs pentru sistemul de operare Chrome.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, acest dispozitiv Acer nu este unul detașabil având în vedere orientarea in mod portret. Orientarea ecranului ridică câteva semne de întrebare interesante, deoarece sistemul de operare Chrome este mai optimizat pentru utilizarea in mod landscape, având în vedere raportul de aspect și lățimea ecranelor.

Google a declarat anterior că sistemul de operare Chrome se va extinde la mai mulți producatori si urmeaza sa fie inclus atat pe tablete dar și convertibile, în viitorul apropiat.

Nu se stiu prea multe informatii desprea aceasta tableta deoarece dispozitivul nu face parte din anunțurile oficiale ale Acer la acest targ. Acer s-a concentratr pe un Chromebox cu procesoare Intel de generatia a opta și un Chromebook cu 4G LTE încorporat pentru piețele comerciale și de business-uri. Compania a anunțat, de asemenea, o noua versiune Chromebook Spin 11.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA