Ce jocuri lanseaza EA in anul 2015

Now Reading
Ce jocuri lanseaza EA in anul 2015


În urma finalizării anului financiar 2015, Electronic Arts a oferit un raport referitor la performanţele înregistrate de companie în ultimele 12 luni, acesta prezentând însă şi câteva dintre planurile de viitor ale publisher-ului.

Bineînţeles, cel mai important astfel de element se referă la calendarul de lansări din cursul anului financiar 2016, din care nu lipsesc titluri anunţate deja, cum ar fi noul Mirror’s Edge, precum şi jocuri despre care încă nu ştim prea multe detalii, cum ar fi viitorul titlu al seriei Need for Speed (realizat, parţial, şi în Bucureşti).

Mai exact, iată ce a anunţat Electronic Arts pentru anul financiar 2016 (atenţie, a nu se face confuzie între anii financiari şi cei calendaristici, anul financiar 2016 pentru Electronic Arts începând chiar din primăvara lui 2015):

ea games

După cum se poate observa, vom avea parte din nou de obişnuita serie de simulatoare sportive de la EA Sports, inclusiv FIFA 16, acestea fiind programate pentru sfârşitul verii / începutul toamnei calendaristice (jocurile FIFA sunt de obicei lansate în cursul lunii septembrie a fiecărui an).

PUBLICITATE

FIFA-16

Apoi, în cea mai aglomerată perioadă a anului, în lunile octombrie, noiembrie şi până în decembrie, sunt aşteptate Star Wars: Battlefront (confirmat deja pentru 17 noiembrie 2015 în America de Nord, 19 noiembrie 2015 în Europa continentală şi 20 noiembrie 2015 în Regatul Unit al Marii Britanii) şi noul Need for Speed (a cărui prezentare va avea loc, cel mai probabil, la E3 2015).

starwarsbattlefront

Nu în ultimul rând, primul trimestru din 2016 ar trebui să ne aducă atât noul Mirror’s Edge, anunţat încă din 2013, precum şi nou joc al seriei Plants vs. Zombies.

Go4games


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA